Menu

Cart

Sisteme supraveghere video

Grupul de companii GSS-SECURITATE oferă o gamă completă de lucrări de instalare și punere în funcționare a sistemelor de supraveghere video și monitorizare video.Montarea CCTV (closed circuit television – sistem video închis) joacă un rol important în asigurarea securităţii. Odată instalat, sistemul de supraveghere video protejează proprietăţile private precum și drepturile omului, de asemenea este în măsură să ofere un control permanent, vizual asupra unui anumit teritoriu, în scopul de a răspunde instantaneu la situații neprevăzute. Capacitatea de înregistrare CCTV face posibil de a avea argumente bune pentru soluționarea disputelor. Instalarea monitorizării video se efectuează pe obiecte de diferite tipuri și nivele. Pentru fiecare tip de obiect există un nivel respectiv de securitate. CCTV permite obținerea materialelor documentare pentru a analiza evenimentul care a avut loc într-o anumită zonă. Montarea monitorizării video duce la crearea unei arhive de material video pentru analize suplimentare precum și o organizare mai eficientă a personalului propriu și cel de pază.

Instalarea sistemelor de supraveghere video a încetat de mult să fie un lux – aceasta reprezintă deja o necesitate. Astăzi, camere de supraveghere video se instalează în magazine, showroom-uri, restaurante și alte locuri frecventate de multe persoane. Instalarea CCTV poate rezolva multe probleme, în special pentru a ține situaţia sub control, poate urmări activitatea neautorizată și prin urmare, să se ia măsuri prompte pentru a preveni încălcările. Adesea, prezenţa camerelor de luat vederi este suficientă pentru a preveni furtul și/sau actul de vandalism.Experții noștri efectuează un studiu la locul predestinat și identifică punctul sau locul unde este necesar de a instala sistemul video; se decide tipul de echipament necesar pentru a fi instalat și se selectează amplasarea optimă a camerei de luat vederi pentru a acoperi raza maximă de vizualizare.

Proiectare și montare

Pentru organizarea eficientă a siguranţei vieţii și sănătăţii persoanelor și securizării bunurilor, grupul de companii GSS-SECURITATE oferă servicii de proiectare și instalare a diferitelor sisteme de securitate:Luăm în considerare caracteristicile individuale ale obiectului și coordonăm un set de măsuri pentru proiectarea și instalarea sistemelor de securitate cu clientul. Vom efectua un studiu detaliat al obiectului pentru instalarea eficientă a sistemelor de securitate, CCTV si control acces. Efectuăm instalarea și întreţinerea ulterioară a sistemelor de securitate în garanție și post-garanție.

Efectuăm proiectarea și montarea în timp util a sistemelor de alarmă avertizare incendiu, pentru a minimiza riscul de incendiu și de pericol a vieţii și sănătăţii oamenilor și a bunurilor acestora. Instalarea și proiectarea sistemelor de control acces previne accesul neautorizat la obiectul protejat. Instalarea echipamentelor necesită timp și experienţă, personalul grupului de companii GSS-SECURITATE este extrem de calificat, cu experienţă în proiectarea și instalarea acestor sisteme.Supravegherea video oferă monitorizarea eficientă a obiectului. Instalarea sistemelor de supraveghere video permite de a controla simultan mai multe obiecte într-un caz de urgenţă pentru a trimite o echipă operativă. Utilizarea camerelor de luat vederi reduce numărul de furturi, prin crearea unui impact psihologic „de prezență”. În prezent, proiectarea și montarea este posibilă folosind camere ascunse și fără fir.

Proiectarea sistemelor de securitate presupune crearea proiectului individual în conformitate cu arhitectura obiectului și solicitarea clientului. Se analizează gradul de vulnerabilitate a obiectului, care face parte din perimetrul de securitate, se elaborează conceptul de securitate și se selectează setul individual de mijloace tehnice de pază care este potrivit necesităților și cerințelor clientului – nivel înalt și profesionist al securității de la grupul de companii GSS-SECURITATE.

Servicii analiticeGama noastră de servicii analitice destinate nevoilor individuale ale clienţilor - sarcina grupului de companii GSS-SECURITATE.

Experiența și profesionalismul angajaților noștri pot reduce riscurile de a oferi o imagine incompletă a informaţiilor în interesul clienţilor noștri, fapt ce duce la îmbunătăţirea afacerii lor în general.

Baza de analişti și experți al grupului de companii GSS-SECURITATE au o vastă experienţă în materie de securitate în sectorul public și privat.

Echipa noastră de profesioniști este gata de a vă ajuta în următoarele probleme:

 • a organiza procesul și a aduna informaţii relevante pentru protecţia drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice și juridice;
 • a colecta documente justificative și oficiale în cauzele civile, furnizarea de informaţii de către firmele de servicii juridice;
 • a colecta materialele necesare pentru negocierile cu sursele de informaţii confidenţiale;
 • a identifica partenerii de afaceri insolvabili sau nedemni de încredere;
 • a clarifica interesul și alte date relevante despre persoanele cu care se încheie contractul.

Paza fizicăPaza fizică este relevantă și necesară în viaţa modernă. Nu contează cât de bine este dotat tehnic și consolidat obiectul cu măsuri de protecţie, omul nu poate fi înlocuit cu nici o mașinărie. Indiferent cât de bine e stabilit mecanismul de protecţie, rațiunea v-a salva rezultatele muncii. De asemenea, este important să ne amintim că protecţia de înaltă calitate este un element important în afacerea de succes. Gardienii, agenții de pază profesionali de securitate - asigură un mediu cert pentru funcţionarea oricărei întreprinderi. Locul de amplasare, intervenția în timp util în orice incident serveşte ca o garanţie a stabilităţii și menţinere a ordinii. Venim în sprijinul Clientului nostru nu numai prin training-ul continuu al echipei formată din peste 200 agenți de pază excelent antrenați, ci și printr-un randament mai sporit a calității acesteia cu mijloace specifice și echipamente tehnice necesare de ultimă generație. În concordanță cu legea agenții de pază al grupului de companii GSS-SECURITATE sunt dotați cu: uniforma tip, adecvată sezonului inscripționată cu sigla ”GSS” echipament de protecție, ecuson de identificare (nume, prenume) baston de cauciuc, pulverizator iritant – lacrimogen de capacitate mică, detector de metale, lanternă anti – incendiu (fluier) dispozitiv individual de iluminat de tip „hands free” mijloace de comunicare (telefon mobil, stația radio - în funcție de misiune) arma de pază și apărare (numai la solicitarea beneficiarilor și în condițiile legii). O poziție ce este la nivel înalt sunt și echipajele de intervenție rapidă pregătite pentru a face față oricărei situații, de a interveni atunci când se impune restabilirea ordinii în cadrul obiectivului păzit, atunci când se comit anumite fapte antisociale, sau pentru prinderea infractorilor în flagrant. Stăpâni pe procedeele de autoapărare, cu deprinderi și cunoștințe temeinice privind utilizarea armamentului și altor mijloace tehnice, cu spirit de sacrificiu, cunoștințe privind comportarea în societate și în diferite acțiuni de protocol, echipa este mereu în alertă pentru a fi la nivel.

Grupul de companii GSS-SECURITATE oferă următoarele servicii pentru protecția fizică:

 • protecţia vieţii și sănătăţii cetăţenilor și a bunurilor personale;
 • asigurarea controlului de acces pentru personal și transport pe teritoriul obiectelor protejate;
 • însoțirea și paza mărfurilor, mijloacelor financiare, hârtiilor de valoare, obiectelor de preț și a altor bunuri materiale precum și organizarea evidenței bunurilor;
 • securitatea și siguranţa membrilor ai misiunilor diplomatice, cetăţenilor străini și vizitatorilor VIP;
 • însoțirea și protecția oamenilor de afaceri, a membrilor familiilor lor, paza de corp;
 • asigurarea și menținerea ordinii în cadrul evenimentelor în masă (concerte, turnee sportive, ceremonii festive, prezentări);
 • protecţie de la extorcarea de fonduri și alte acte ilicite îndreptate împotriva clienţilor;
 • anularea intrărilor prin efracţie, a abuzurilor, vandalismului, incendiilor sau pătrunderea nepermisă pe o proprietate privată;
 • asigurarea unui personal calificat și specializat în pază de corp și protecţia fizică, servicii de bodyguarzi;
 • asigurarea echipamentului necesar pazei și protecţiei fiecărui obiectiv;
 • intervenţie rapidă cu echipaje specializate cu timp de reacţie 2-5 minute.
Toate măsurile date au un singur scop: oferirea serviciilor de pază fizică de înaltă calitate, servicii ce duc la sentimentul de liniște și siguranță.

Detalii de contact

str. Maria Cebotari, 9/2

mun. Chișinău

Republica Moldova

(+373) 22-233-888

(+373) 69-33-8888

Log In or Register

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT