Menu

Cart

Sisteme supraveghere video

Grupul de companii GSS-SECURITATE oferă o gamă completă de lucrări de instalare și punere în funcționare a sistemelor de supraveghere video şi monitorizare video.Montarea CCTV (closed circuit television – sistem video închis) joacă un rol important în asigurarea securităţii. Odata instalat, sistemul de supraveghere video protejează proprietăţile private precum şi drepturile omului, deasemenea este în măsură să ofere un control permanent, vizual asupra unui anumit teritoriu, în scopul de a răspunde instantaneu la situații neprevăzute. Capacitatea de înregistrare CCTV face posibil de a avea argumente bune pentru soluționarea disputelor. Instalarea monitorizării video se efectuează pe obiecte de diferite tipuri şi nivele. Pentru fiecare tip de obiect există un nivel respectiv de securitate. CCTV permite obținerea materialelor documentare pentru a analiza evenimentul care a avut loc într-o anumită zonă. Montarea monitorizării video duce la crearea unei arhive de material video pentru analize suplimentare precum și o organizare mai eficientă a personalului propriu și cel de pază.

Instalarea sistemelor de supraveghere video au încetat de mult să fie un lux – aceasta reprezintă deja o necesitate. Astăzi, camere de supraveghere video se instalează în magazine, showroom-uri, restaurante şi alte locuri frecventate de multe persoane. Instalarea CCTV poate rezolva multe probleme, în special pentru a ţine situaţia sub control, poate urmări activitatea neautorizată, şi prin urmare, să se ia măsuri prompte pentru a preveni încălcările. Adesea, prezenţa camerelor de luat vederi este suficientă pentru a preveni furtul şi/sau actul de vandalism.Experții noștri efectuează un studiu la locul predestinat și identifică punctul sau locul unde este necesar de a instala sistemul video; se decide tipul de echipament necesar pentru a fi instalat și se selectează amplasarea optimă a camerei de luat vederi pentru a acoperi raza maximă de vizualizare.

Proiectare și montare

Pentru organizarea eficientă a siguranţei vieţii şi sănătăţii persoanelor și securizării bunurilor, grupul de companii GSS-SECURITATE oferă servicii de proiectare şi instalare a diferitelor sisteme de securitate:

 • alarma antifurt şi anti-incendiu;
 • sisteme de supraveghere video;
 • sisteme de control acces.
Luăm în considerare caracteristicile individuale ale obiectului şi coordonăm un set de măsuri pentru proiectarea şi instalarea sistemelor de securitate cu clientul. Vom efectua un studiu detaliat al obiectului pentru instalarea eficientă a sistemelor de securitate, CCTV si control acces. Efectuăm instalarea şi întreţinerea ulterioară a sistemelor de securitate în garanție și post-garanție.

Efectuăm proiectarea și montarea în timp util a sistemelor de alarmă anti-incendiu pentru a minimiza riscul de incendiu şi de pericol a vieţii şi sănătăţii oamenilor şi a bunurilor acestora. Instalarea şi proiectarea sistemelor de control acces previne accesului neautorizat la obiectul protejat. Instalarea echipamentelor necesită timp şi experienţă, personalul grupului de companii GSS-SECURITATE este extrem de calificat, cu experienţă în proiectarea şi instalarea acestor sisteme.Supravegherea video oferă monitorizarea eficientă a obiectului. Instalarea sistemelor de supraveghere video permite de a controla simultan mai multe obiecte într-un caz de urgenţă pentru a trimite o echipă operativă. Utilizarea camerelor de luat vederi reduce numărul de furturi, prin crearea unui impact psihologic "de prezenţă". În prezent, proiectarea și montarea este posibilă folosind camere ascunse şi fără fir.

Proiectarea sistemelor de securitate presupune crearea proiectului individual în conformitate cu arhitectura obiectului și solicitarea clientului. Se analizează gradul de vulnerabilitate a obiectului, care face parte din perimetrul de securitate, se elaborează conceptul de securitate și se selectează setul individual de mijloace tehnice de pază care este potrivit necesitățilpr și cerințelor clientului – nivel înalt și profesionist al securitații de la grupul de companii GSS-SECURITATE.

Servicii analiticeGama noastră de servicii analitice destinate nevoilor individuale ale clienţilor - sarcina grupului de companii GSS-SECURITATE.

Experiența și profesionalismul angajaților noștri pot reduce riscurile de a oferi o imagine incompletă a informaţiilor în interesul clienţilor nostril, fapt ce duce la îmbunătăţirea afacerii lor in general.

Baza de analişti si experti al grupului de companii GSS-SECURITATE au o vastă experienţă în materie de securitate în sectorul public şi privat.

Echipa noastră de profesioniști este gata de a vă ajuta în următoarele probleme:

 • a organiza procesul şi a aduna informaţii relevante pentru protecţia drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi juridice;
 • a colecta documente justificative şi oficiale în cauzele civile, furnizarea de informaţii de către firmele de servicii juridice;
 • a colecta materialele necesare pentru negocierile cu sursele de informaţii confidenţiale;
 • a identifica partenerii de afaceri insolvabili sau nedemni de încredere;
 • a clarifica interesul şi alte date relevante despre persoanele cu care se încheie contractul.

Paza fizicăPaza fizică este relevantă şi necesară în viaţa modernă. Nu contează cât de bine este dotat tehnic şi consolidat obiectul cu măsuri de protecţie, omul nu poate fi înlocuit cu nici o mașinărie. Indiferent cât de bine e stabilit mecanismul de protecţie, rațiunea v-a salva rezultatele muncii. De asemenea, este important să ne amintim că protecţia de înaltă calitate este un element important în afacerea de succes. Gardienii, agenții de pază profesionali de securitate - asigură un mediu cert pentru funcţionarea oricărei întreprinderi. Locul de amplasare, intervenția în timp util în orice incident serveşte ca o garanţie a stabilităţii şi menţinere a ordinii. Venim în sprijinul Clientului nostru nu numai prin training–ul continuu al echipei formată din peste 200 agenți de pază excelent antrenați, ci și printr-un randament mai sporit a calității acesteia cu mijloace specifice și echipamente tehnice necesare de ultima generație. În concordanță cu legea agenții de pază al grupului de companii GSS-SECURITATE sunt dotați cu: uniforma tip, adecvată sezonului insripționată cu sigla ”GSS” echipament de protecție, ecuson de identificare (nume, prenume) baston de cauciuc, pulverizator iritant – lacrimogen de capacitate mică, detector de metale, lanternă anti – incendiu (fluer) dispozitiv individual de iluminat de tip ”hands free” mijloace de comunicare (telefon mobil, stația radio - în funcție de misiune) arma de pază și apărare (numai la solicitarea beneficiarilor și în condițiile legii). O poziție ce este la nivel înalt sunt și echipajele de intervenție rapidă pregătite pentru a face față oricărei situații, de a interveni atunci cînd se impune restabilirea ordinii în cadrul obiectivului păzit, atunci cînd se comit anumite fapte antisociale, sau pentru prinderea infractorilor în flagrant. Stapâni pe procedeele de autoaparare, cu deprinderi și cunostințe temeinice privind utilizarea armamentului și altor mijloace tehnice, cu spirit de sacrificiu, cunoștințe privind comportarea în societate și în diferite acțiuni de protocol, echipa este mereu în alertă pentru a fi la nivel.

Grupul de companii GSS-SECURITATE oferă urmatoarele servicii pentru protecţia fizică:

 • protecţia vieţii şi sănătăţii cetăţenilor şi a bunurilor personale;
 • asigurarea controlului de acces pentru personal şi transport pe teritoriul obiectelor protejate;
 • însoțirea și paza mărfurilor, mijloacelor financiare, hîrtiilor de valoare, obiectelor de preț și a altor bunuri materiale precum si organizarea evidentei bunurilor;
 • securitatea şi siguranţa membrilor ai misiunilor diplomatice, cetăţenilor străini şi vizitatorilor VIP;
 • însoțirea și protecția oamenilor de afaceri, a membrilor familiilor lor, paza de corp;
 • asigurarea și menținerea ordinii în cadrul evenimentelor în masă (concerte, turnee sportive, ceremonii festive, prezentari);
 • protecţie de la extorcarea de fonduri şi alte acte ilicite îndreptate împotriva clienţilor;
 • anularea intrărilor prin efracţie, a abuzurilor, vandalismului, incendiilor sau pătrunderea nepermisă pe o proprietate privată;
 • asigurarea unui personal calificat şi specializat în pază de corp şi protecţia fizică, servicii de bodyguarzi;
 • asigurarea echipamentului necesar pazei şi protecţiei fiecărui obiectiv;
 • intervenţie rapidă cu echipaje specializate cu timp de reacţie 2-5 minute.


Toate măsurile date au un singur scop: oferirea serviciilor de paza fizica de inalta calitate, servicii ce duc la sentimentul de liniște și siguranță.

Detalii de contact

str. Maria Cebotari, 9/2

mun. Chișinău

Republica Moldova

(+373) 22-233-888

(+373) 69-33-8888

Log In or Register

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT